RETOURNEREN

U hebt het recht om producten, gekocht op onze website, binnen 14 dagen na ontvangst terug te zenden.

Het product of de producten dienen ongebruikt te zijn, verpakt in de originele verpakking met labels en de beschermende stickers intact. Bovendien moet het horloge of sieraad in dezelfde nieuwe staat zijn als bij ontvangst.

Houd er rekening mee dat "gratis" artikelen (of elk product dat je gratis ontvangt als onderdeel van een promotie-aanbieding) niet in aanmerking komen om te worden geruild en samen met de andere artikelen in je bestelling moeten worden geretourneerd als je jouw bestelling retourneert voor een terugbetaling.
De aanbieding is gebaseerd op het bedrag van de oorspronkelijke aankoop. In het geval van een retourzending waarbij je niet langer voldoet aan de criteria voor de aanbieding en het geschenk wordt gehouden, wordt het gratis geschenk in rekening gebracht.

Let op: Producten in de uitverkoop kunnen alleen omgeruild worden voor winkel tegoed of kortingscodes. Luxor Milano neemt geen verantwoordelijkheid voor artikelen die bij verzending of retour door derde partijen verloren gaan. 
Uitzonderingen: Als er een uitverkoop is op onze website op dagen zoals bijvoorbeeld: Black Friday , Halloween , Kerstmis , Nieuwjaar e.d. kunnen we geen terugbetaling verrichten of korting geven op alle orders die daarvoor zijn geplaatst en al zijn verzonden. Ook vervallen eventuele garantie kaarten die zijn uitgegeven

WE HELPEN JE GRAAG

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Heeft u vragen, suggesties of feedback voor ons? Bij Luxor Milano staat onze klantenservice klaar om u te helpen. Vul het formulier in met uw persoonlijke gegevens, beschrijf uw omstandigheden en wij streven ernaar binnen 24 tot maximaal 48 uur te antwoorden. Dit doen we per telefoon of e-mail.