OVER ONS

 

Luxor Milano is niet alleen een vooraanstaand luxe sieradenmerk, maar ook een bekend kledingmerk dat synoniem staat voor een levensstijl van verfijning, elegantie en tijdloze stijl. Het merk heeft zijn oorsprong in 2020, geïnspireerd door de visie van een gedreven ondernemer die een unieke naam wilde creëren in zowel de wereld van hoogwaardige sieraden als mode.

Wij geloven dat kleding een persoonlijke uitdrukking is, waardoor elk kledingstuk een verhaal vertelt. Onze collecties zijn zorgvuldig samengesteld om de persoonlijkheid van de drager te accentueren met een sublieme, luxueuze uitstraling. We laten ons inspireren door de nieuwste modetrends, maar ook door tijdloze klassiekers die de tand des tijds hebben doorstaan.

Ons ontwerpproces is gericht op het creëren van kledingstukken die niet alleen indruk maken, maar ook de individualiteit van de drager benadrukken. We werken nauw samen met gerenommeerde modeontwerpers om onze collecties tot leven te brengen, waarbij we gebruik maken van hoogwaardige materialen en vakmanschap.

Of het nu gaat om een formele avondjurk of een casual dagelijkse outfit, Luxor Milano streeft ernaar om kleding te leveren die een blijvende indruk achterlaat en een tijdloze elegantie uitstraalt.

Geschreven op 29-10-2020

WE HELPEN JE GRAAG

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Heeft u vragen, suggesties of feedback voor ons? Bij Luxor Milano staat onze klantenservice klaar om u te helpen. Vul het formulier in met uw persoonlijke gegevens, beschrijf uw omstandigheden en wij streven ernaar binnen 24 tot maximaal 48 uur te antwoorden. Dit doen we per telefoon of e-mail.