Betalingen

Bestellen en betalen in de Luxor Milano online winkel is 100% veilig. Deze pagina beschrijft hoe wij met betalingen omgaan.

Wij accepteren de volgende betaalmethoden:

  • Internetbankieren via iDEAL
  • Bancontact

Wij streven ernaar om u als klant alle bekende betaalmethoden aan te bieden. Onze partner voor het afhandelen van betalingen is Multisafe pay (www.mollie.nl). Betrouwbaarheid en veiligheid zijn de belangrijkste aspecten van online transacties. Met dit in gedachten maakt Mollie gebruik van de modernste beveiliging en encryptie. Op deze manier bent u beschermd tegen online fraude.

IDEAL (INTERNETBANKIEREN)
Als u internetbankiert bij ING, ABN AMRO, ASN Bank, Triodos Bank, Van Lanschot, SNS Bank, Knab of Rabobank, dan kunt u iDEAL direct gebruiken zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Hoe werkt iDEAL?
Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. Vervolgens vraagt uw bank u om een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Wij kunnen dan onmiddellijk overgaan tot verzending van uw bestelde product(en).